Notice: Undefined variable: datetime in /home/bahavar/domains/bahavar.ir/public_html/themes/Mashhadteam-Caspian/theme.php on line 597

Notice: Undefined variable: category in /home/bahavar/domains/bahavar.ir/public_html/themes/Mashhadteam-Caspian/theme.php on line 597

Notice: Undefined variable: page_link in /home/bahavar/domains/bahavar.ir/public_html/themes/Mashhadteam-Caspian/theme.php on line 604

Notice: Undefined variable: page_link in /home/bahavar/domains/bahavar.ir/public_html/themes/Mashhadteam-Caspian/theme.php on line 604
سایت دکتر حسین بهاور - برندگان نوبل پزشکی ۲۰۱۵
برندگان نوبل پزشکی ۲۰۱۵

برندگان نوبل پزشکی ۲۰۱۵معرفی شدند

جایزه نوبل پزشکی به طور مشترک به سه پژوهشگر تعلق گرفت.

آکادمی نوبل اسامی برندگان نوبل پزشکی و فیزیولوژی سال ۲۰۱۵میلادی را اعلام کرد.

برندگان نوبل پزشکی ۲۰۱۵معرفی شدند

جایزه نوبل پزشکی به طور مشترک به سه پژوهشگر تعلق گرفت.

آکادمی نوبل اسامی برندگان نوبل پزشکی و فیزیولوژی سال ۲۰۱۵میلادی را اعلام کرد.


جایزه نوبل پزشکی امسال به خاطر تحقیقات و فعالیت‌هایی که یویو تو، ویلیام کمپل و ساتوشی اومورا در زمینه مقابله با آلودگی‌های انگلی انجام داده‌اند، به طور مشترک به آنها تعلق گرفت.

یویو تو محقق ۸۰ساله چینی که هم اکنون به عنوان استاد ارشد در آکادمی چین در بخش داروهای سنتی چینی مشغول به کار است، موفق شده روش درمانی جدیدی برای مقابله با مالاریا ارائه دهد.

ویلیام کمپل و ساتوشی اومورا پژوهشگران ایرلندی و ژاپنی هم موفق شده اند روش درمانی جدیدی برای مقابله با بیماری هایی ارائه دهند که عامل آنها انگل کرم های گرد نظیر کرم کوری رودخانه است.

 

ویلیام کمپل پژوهشگر ۸۵ساله ایرلندی در حال حاضر در دانشگاه درو در ایالت نیوجرسی آمریکا مشغول به کار است.

ساتوشی اومورا میکروبیولوژیست ۸۰ساله استاد دانشگاه کیتاساتو در ژاپن است.

کمیته نوبل گفته است که کشفیات این محققان می تواند در مقابله با بیماری هایی موثر باشد که صدها میلیون نفر را به ویژه در فقیرترین کشورهای جهان تحت تاثیر قرار می دهد.

همه ساله میلیارها نفر در معرض ابتلا به مالاریا هستند و این بیماری جان بیش از ۴۵۰هزار نفر را در سال می گیرد.

کرم های انگلی هم بر سلامت یک سوم از جمعیت جهان تاثیر دارند و باعث بروز شماری از بیماری ها از جمله کوری رودخانه ای و فیلاریاز لنفاوی (پیل پایی(می شود     . 

 

درباره نوبل پزشکی

جایزه نوبل پزشکی و فیزیولوژی از سال ۱۹۰۱اهدا می شود، اما بنا به تشخیص کمیته نوبل این جایزه ۹بار در سال های مختلف به هیچ پژوهشگری اهدا نشد. این کمیته در توضیح اهدا نکردن این جایزه گفته بود که تحقیقاتی که از ارزش و اهمیت دریافت این جایزه را داشته باشد، در آن سال ها انجام نشده بود.

در ۳۸مورد این جایزه تنها به یک محقق اهدا شده است.

در ۳۲مورد این جایزه به طور مشترک به دو پژوهشگر داده شده و در ۳۵مورد به طور مشترک به سه پژوهشگر اهدا شده.میانگین سن برندگان نوبل پزشکی و فیزیولوژی تاکنون ۵۸سال بوده است.

تا کنون جوانترین محقق برنده این جایزه فردریک جی. بانتینگ بوده که به هنگام دریافت این جایزه در سال ۱۹۲۳، سی و دو ساله بود.

مسن ترین برنده نوبل پزشکی پیتون راس پژوهشگر آمریکایی بود که به هنگام دریافت این جایزه ۸۷سال داشت.

از میان ۲۰۷نفری که جایزه نوبل پزشکی را دریافت کرده اند، تنها ۱۲نفر زن بودند. از میان این ۱۲زن تنها باربارا مک کلینتوک، در سال ۱۹۸۳این جایزه را به تنهایی دریافت کرد.

در تاریخ اهدای جایزه نوبل پزشکی تنها یک بار برنده این جایزه مجبور شده است تا به درخواست مقامات کشورش از دریافت آن خودداری کند. آدولف هیتلر در سال ۱۹۳۹مانع از آن شد که گرهارد دوماگ این جایزه را بپذیرد.

تحقیقاتی که در زمینه ژنتیک انجام شده تاکنون بیشترین جوایز نوبل پزشکی را به خود اختصاص داده است به طوری که ۴۸نوبل پزشکی به پژوهشگرانی که در این مورد تحقیقاتی داشتند، اهدا شده است.